„Mitsubishi“ koncepcinis modelis – tai atvira išpažintis, apie tai, kokia kryptimi žengs korporacija ateityje.

Kol kas atskleidžiama labai mažai detalių, tačiau pirmieji vaizdai žada drąsų, įsimintiną ir veržlų dizainą. Teigiama, kad naujojo koncepcinio miesto visureigio širdis bus naujausia dviem ratais varoma „plug-in hybrid electric“ (PHEV) technologijos jėgainė. „Mitsubishi“ taip pat tikina, kad naujasis modelis bus atletiškame kūne įkūnytas inžinerinis šedevras su itin mažu poveikiu aplinkai.

Naujo Mitsubishi visureigio užuomina

Šiuo metu nėra aišku, kada įvyks koncepcinio modelio virsmas į tikrąjį modelį, kuriuo į kelius išriedės pirmieji šio automobilio vairuotojai.

Daugiau detalių paaiškės 85-ojoje Ženevos automobilių parodoje, kuri vyks kovo 5-15 dienomis. Vasario pabaigoje „Mitsubishi“ žada atskleisti kiek daugiau informacijos, tuomet bus atsakyta ir į klausimą, ar tai yra visiškai naujas modelis, ar tiesiog naujos kartos automobilis iš egzistuojančios „Mitsubishi“ modelių šeimos.

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujo „Bugatti" modelio iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)