Penkiasdešimt septynerių T.Nishina „Mitsubishi“ korporacijoje dirba jau 33 metus. Kompanijos teigimu, jis yra patyręs tiekimo grandinės valdymo, logistikos planavimo ir eksporto operacijų specialistas, Europoje dirbęs 2003-2007 metais.

Tomohisa Nishina
A.Nakanishi vadovavo „Mistubishi“ Europos padaliniui itin sudėtingu finansų krizės laikotarpiu, jis taip pat buvo atsakingas už sėkmingą kompaktinio visureigio ASX įdiegimą į regiono rinkas. Per praėjusius finansinius metus „Mitsubishi Motors Europe“ pardavimo apimtys augo 7 proc. ir naujajam vadovui teks išlaikyti stabilų augimą, nepaisant Europos rinkos stagnacijos.

T.Nishina taip pat bus atsakingas už „žaliosios“ „Mistusbishi Motors“ ideologijos sklaidą visose 34 regiono valstybėse. Jam taip pat patikėtas naujų „Mitsubishi“ modelių diegimas rinkoje. Šių metų rudenį Europoje debiutuos naujos kartos SUV visureigis „Outlander ICE“, kitų metų pradžioje pasirodys naujas mažos klasės modelis, kiek vėliau – „Outlander P-HEV“ elektromobilis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją