„MG Abingdon Edition“ kaina – 421 tūkst. Lt, už kuriuos gaunate modernias technologijas ir prabangą, kartu išlaikant originalų MG dizaino žavesį. Tačiau kas paverčia „MG Abingdon Edition“ ypatingu?

Po variklio dangčiu slypi naujas 2.0 l, keturių cilindrų variklis, paimtas iš trečios „Mazda MX-5“ kartos. 304 AG ir 337 Nm išvystantis motoras nėra standartinis – po patobulinimų darbinis tūris padidintas iki 2.5 l. 100 km/val. greitis pasiekiamas per 3,8 sek. Tai tik kiek lėčiau nei 2014-ųjų „Corvete Stingray Z51“.

Nors „Abingdon Edition“ spidometras rodo 270 km/val., bet su MG areodinamika tai yra greičiau svajonė, nors variklis galingas, o svoris tik 898 kg. MG taip pat gavo 6 pavarų MX-5 greičių dėžę greitiems, lygiems perjungimams. Nors automobilis pasižymi sportiškumu, tačiau jo pakaba yra labiau pritaikyta miesto keliams, nei lenktynių trasai.

„MG Abigdon Edition“ viduje rasite daugiau modernaus retro detalių, įskaitant odinį saloną, trijų stipinų vairą, klasikinius matuoklius ir lemputes, nuostabius svirties tipo jungiklius ir šiuolaikišką garso aparatūrą. Automobilyje taip pat rasite navigacinę sistemą, šildomas sėdynes ir oro kondicionierių.

Tačiau ar jis tikrai yra vertas tokios sumos?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)