„Mercedes-Benz E63 AMG“ universalas amerikiečiams bus siūlomas su V8, 5.5 l dvigubos turbinos varikliu, kuris taip pat montuojamas ir į „E63 AMG“ sedano versiją.

Naujasis variklis išvysto 525 AG ir 700 Nm. Pasirinkus automobilį su „AMG Performance“ paketu, jo galia padidinama iki 557 AG, maksimalus sukimo momentas – iki 800 Nm.

Ankstesnės kartos „Mercedes-Benz E63 AMG“ universalas JAV rinkoje buvo parduodamas iki 2009 m.

Nors „Mercedes-Benz“ nusprendė JAV rinkai siūlyti naują universalą, kai kurie gamintojai jau atsisako tokių automobilių. Vasarį skelbta, kad „Volvo“ nusprendė JAV rinkai nebetiekti universalų, nes pirkėjai vis dažniau renkasi SUV klasės visureigius.

„Realybė yra tokia, kad šiandieniniai SUV visureigiai yra vakarykščiai universalai“, – susidariusią situaciją vaizdžiai bandė apibūdinti „Volvo Cars“ Šiaurės Amerikos padalinio vadovas Dougas Speckas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją