MX-5 RF“ iš pirmo žvilgsnio neprimena įprasto kabrioleto, tačiau jo nuožulnus stogas vieno mygtuko paspaudimu automatiškai pakyla, atsiskiria į dvi dalis, kurių viena – priekinė – nusileidžia žemyn ir pasislepia bagažinėje, o antroji – galinė – vėl atsistoja į savo vietą. Aptaki stogo konstrukcija yra kompaktiška ir efektyvi: „MX-5 RF“ turi tokios pat erdvės bagažinę, kokią ir „MX-5“ modelis su minkštu sulankstomu stogu.

Europoje šį rodsterį bus galima įsigyti komplektuojamą su dviem benzininiais varikliais: SKYACTIV-G 1,5 litro darbinio tūrio ir SKYACTIV-G 2 litrų darbinio tūrio. Abi variklio versijos sujungtos su šešių laipsnių SKYACTIV-MT pavarų dėže arba tik „MX-5 RF“ modelio versijai pritaikyta šešių laipsnių automatine pavarų dėže.

Išskirtinė modelio „MX-5 RF“ savybė – kėbulo spalvos. Spalvų paletėje išsiskiria pilka „Machine Grey“, specialiai sukurta pabrėžti šios „Mazda“ versijos KODO (judesio sielos) dvasiai. „Machine Grey“ sukurta taip, kad papildytų automobilio formos elementus. Kėbulo dažams kūrėjai taip pat skyrė didžiulį dėmesį.

Dažymo technologiją sudaro trys sluoksniai – spalva, atspindys ir lakas. Atspindžio sluoksnis, kuriame yra labai plonų, didelio ryškumo aliuminio gabaliukų, džiovinimo proceso metu traukiasi ir nugula kiekviename iš trijų sluoksnių, suteikdamas spalvai blizgesio ir metalo atspalvį. Aliuminio gabaliukų tarpus visuose sluoksniuose užpildo juodas pigmentas, sudarydamas kontrasto efektą.

Šią unikalią pilką „Machine Grey“ spalvą pirkėjai galės pasirinkti iš „Mazda“ modelių asortimento, įskaitant visas naujojo „Mazda CX-9“ versijas, kurios Šiaurės Amerikoje pasirodys dar šį pavasarį.

Tarptautinė Niujorko automobilių paroda vyks nuo kovo 25 iki balandžio 3 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)