Į „Lotus“ vadovo kėdę D.Baharas atsisėdo spalio 1 d., pakeitęs Mike'ą Kimberly.

„Mano vizija yra paprasta – „Lotus“ bus pelninga kompanija, gaminanti gražius, sportiškus automobilius, kurie bus autentiški ir išskirtiniai. Tą įgyvendinus, sugrąžinsime šį prekės ženklą ten, kur jis ir buvo anksčiau, t.y. ten, kur jis turi būti. Privalome daryti tai, ko pirkėjai nori“, – sakė D.Baharas.

Anksčiau skelbta, kad naujasis „Lotus“ vadovas žada ne tik sugrąžinti legendiniam Didžiosios Britanijos sportinių automobilių gamintojui buvusią šlovę, bet ir pavyti konkurentus. Jis pabrėžė, kad pagal naują „Lotus“ verslo planą, ši bendrovė per 5 metus vėl atsidurs viename lygyje su „Ferrari“.

Šiemet „Lotus“ pristato „Evora“ modelį, kuris taps kabrioletu 2012 m. Tais pačiais metais „Evoros“ platforma bus panaudota visiškai atnaujinto „Esprit“ modelio gamybai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją