„Lexus“ pasiekė rekordus iš esmės kiekvienoje rinkoje, todėl pernai pardavimų apimtys lyginant su 2014 metais išaugo 12 procentų iki 652 tūkstančių automobilių, kas yra visų laikų geriausias pasaulinis rezultatas šiai markei.

Toyota Motor Corporation“ priklausanti prabangių automobilių markė taip pat gali pasigirti rekordiniais pardavimais Jungtinėse Amerikos Valstijose, Šiaurės Amerikoje, Kinijoje, Europoje, Japonijoje ir Artimuosiuose Rytuose, taip pat ir Okeanijoje ir Rytų Azijoje.

Antradienį, vasario 2 dieną, skelbdama pardavimų rezultatus „Toyota Motor Corporation“ teigė, kad 2016 metais „Lexus“ tikisi pasiekti kitą pasaulinį rekordą – prognozuojama, kad šiemet pardavimai išaugs 4,3 procento iki 680 tūkstančių automobilių.

„2015-ieji buvo nuostabūs metai „Lexus International“, – pranešime spaudai teigė šio prekės ženklo valdybos pirmininko pavaduotojas Markas Templinas.

To nuopelnus jis priskyrė įdomesniam automobilių stiliui ir priešavarinės automatinio stabdymo saugos sistemos įdiegimui, kaip veiksniams, kurie padeda pritraukti žmones prie šio prekės ženklo.

Lyginant su debiutu, taip pat gerokai pasistūmėjo pernai atnaujintų modelių pardavimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)