Per pirmuosius šešis 2016 metų mėnesius „Lamborghini“ pirkėjams pristatė 2013 automobilių. 2000 vienetų riba peržengta pirmą kartą šių prabangių automobilių gamintojo istorijoje.

Nors kiti automobilių gamintojai 2 tūkst. naujų mašinų perduoda vos per kelias dienas ar net valandas, tokie išskirtiniai automobilių prekės ženklai kaip „Lamborghini“ pagamina žymiai mažiau.

Be to, „Lamborghini“ džiaugiasi ir geriausiais per visą istoriją birželio mėnesio rezultatais – pirkėjams iš viso pasaulio pristatyta 416 naujų automobilių. Tai didžiausias kiekis šio gamintojo mašinų, atitekusių naujiems šeimininkams per mėnesį. Bendrovės atstovų teigimu, pardavimų sėkmės paslaptis – „Huracan Spyder“ versija.

Be to, „Lamborghini“ pardavimai kaip ant mielių šoktelėjo šiais metais pristačius naują „Huracan“ versiją varomą galiniais ratais. Pirkėjams patinka ir senesnis, visais ratais varomo „Huracan“ variantas – kitaip sakant, kompanijos pardavimų sėkmę lėmė „Huracan“ šeimos išplėtimas naujomis variacijomis.

„Aventador“ modelis su V12 varikliu pardavimais taip pat viršija lūkesčius. Bendrovės atstovai tikisi, kad ir jam pavyks pasiekti naują rekordą.

„Lamborghini“ visame pasaulyje turi 135 atstovus, tačiau jie dirba tik 50 valstybių. Ši Italijos bendrovė gamina tik išskirtinai prabangius sportinius automobilius, tad oficialių atstovų turi tik išskirtinai stipriose rinkose. Didžiausios „Lamborghini“ rinkos – Jungtinės Valstijos, Japonija, Didžioji Britanija, Kinija ir Vokietija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)