Minimą bendrovę 1995 metais įsteigė JAV gyvenantis britų verslininkas Stephenas Wynne`as. Iš pradžių bendrovė restauruodavo ir remontuodavo egzistuojančius automobilius, tačiau dabar, kai buvo priimtas minėtas įstatymo projektas, Hjustone įsikūrusi įmonė galės gaminti originaliosios specifikacijos 1982 metų automobilius „DMC-12“.

Kas varys šį automobilį, neskelbiama, bet S. Wynne`as analizuoja galimybę tam tikriems mechanizmams naudoti patobulintas detales. Originaliuose automobiliuose būdavo gale montuojami „Renault“ V6 varikliai.

Automobiliai bus gaminami iš detalių atsargų, kurių, S. Wynne`o prognozėmis, turėtų pakakti 300 vienetų. Pirmosios mašinos turėtų būti baigtos 2017 metais ir kainuos mažiau nei 100 tūkst. dolerių.

Nors tokia kaina yra bent dvigubai didesnė nei naudoto „DeLorean“, tai bus vienintelė galimybė įsigyti naują automobilio, kurį išgarsino filmų „Atgal į ateitį“ trilogija, versiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)