„Great Wall Motor“ atstovo Rogerio Gao teigimu, vėliau šis modelis bus siūlomas ir pirkėjams Bulgarijoje, kur bus surenkami „Voleex“ automobiliai. „Voleex“ bus komplektuojamas su 1.5 l benzininiu varikliu.

Italija yra vienintelė Europos rinka, kurioje „Great Wall“ pardavinėja savo produkciją. Italams šiuo metu siūlomi SUV visureigis „Hover“ ir pikapas „Wingle“.

Anksčiau skelbta, kad „Great Wall“ nuo kitų metų pradės surinkinėti automobilius Bulgarijoje. Gamykla įsikurs Lovečo mieste ir per metus pagamins apie 50 tūkst. automobilių.

Iš pradžių čia bus surenkami automobiliai, skirti tik Bulgarijos rinkai. Artimiausius keletą metų „Hover“ ir „Wingle“ modeliai europiečiams bus tiekiami iš Kinijos.

Per pirmus 11 šių metų mėnesių „Great Wall“ už Kinijos ribų pardavė apie 50 tūkst. automobilių, daugiausiai iš jų – Rusijoje ir Pietryčių Azijoje. 2011 m. kompanija tikisi eksportuoti apie 80 tūkst. mašinų.

Šiuo metu „Great Wall“ turi automobilių surinkimo padalinius Rusijoje, Vietname, Indonezijoje, Irane ir Egipte, o kitąmet planuojama atidaryti antrą gamyklą Rusijoje bei įsikurti Filipinuose ir Malaizijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją