Kaip rašoma pranešime žiniasklaidai, šiuolaikišku naujojo modelio eksterjero ir interjero dizainu rūpinosi „Kia“ dizaino centrai Vokietijoje ir Kalifornijoje, bendradarbiaudami su pagrindiniu kompanijos dizaino centru Namyange (Pietų Korėja). Dėl ilgesnio variklio dangčio, ilgesnės ratų bazės bei tiesių galinių statramsčių jis atrodo gerokai solidesnis už savo pirmtaką.

Kaip tikina gamintojai, naujasis „Rio“ būsimiesiems pirkėjams galės pasiūlyti išskirtinį praktiškumą, pažangias saugumo technologijas, naujausias ryšių galimybes bei ištobulintas valdymo savybes.
Naujojo "Kia Rio" eskizas
Visame pasaulyje tai yra geriausiai parduodamas „Kia“ modelis. 2015 metais buvo parduoda daugiau nei 473 tūkst. „Rio“ automobilių. Naujausios kartos Europai skirto modelio gamyba prasidės jau šių metų pabaigoje.
Naujojo "Kia Rio" eskizas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)