„Telluride“ ilgis – 5001, plotis – 2029, o aukštis – 1800 mm. Automobilis pasižymi savita išvaizda, neprimindamas nė vieno iš dabartinių koncerno modelių, gal tik siluetas sukelia minčių apie „Sorento“.

Galinės automobilio durelės atsidaro priešinga kryptimi priekinėms, suteikdamos galimybę patogiau įsėsti į trečiąją sėdynių eilę.

Konceptas aprūpintas panoraminiu stogu, metalinėmis kėbulo apsaugomis, priekinėmis LED lempomis ir 22 colių skersmens ratlankiais. Tačiau įdomesnė įranga laukia salono viduje – čia sumontuoti davikliai stebi vairuotojo ir keleivių būklę ir apie ją informuoja specialiuose ekranuose. Ši sistema sinchronizuota su specialia įranga, kuri pagal užfiksuotus parametrus gali pareguliuoti į saloną per stoglangį patenkančios šviesos kiekį, turintį poveikį keleivių savijautai.

Salone taip pat galima pasidžiaugti „Harman Kardon“ garso aparatūra, kurią galima valdyti gestais. Be to, muzikos galima klausytis per belaides ausines.

Korėjiečiai giriasi, kad „Telluride“ tapo pirmuoju jų automobiliu, kurio interjere panaudoti 3D printeriu atspausdinti elementai.

Visais ratais varomame visureigyje šiuo metu sumontuota hibridinė pavara, kurioje derinami 3.5 litro darbinio tūrio V6 benzininis 270 AG galios motoras ir 130 AG galios elektrinė jėgainė.

Kol kas koncepcinio automobilio serijinės gamybos data dar nenumatyta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)