10 karščiausių prabangių automobilių, kurių sulauksime 2013-aisiais

BMW M6 Gran Coupe

Kodėl jis „karštas“? Automobilis turės tą patį 4.4 l, V8 variklį, kaip ir M5 ir M6 modeliai. Tai reiškia, kad jo vairuotojai galės mėgautis 560 AG. BMW pristatys šią naujieną sausį Detroito automobilių parodoje. Jau žinoma, kad Vokietijos rinkoje BMW M6 Gran Coupe pasirodys 2013 m. gegužę ir įskaitant mokesčius kainuos nuo 128,8 tūkst. eurų (442 tūkst. Lt).
BMW M6 Gran Coupe

Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster“

Kodėl jis „karštas“? Tai yra vienas geriausiai atrodančių pastarųjų metų automobilių. 700 AG turintis kabrioletas realybėje atrodo dar geriau nei nuotraukose. Dviejų dalių stogas pagamintas vien tik iš anglies pluošto.
Lamborghini Aventador LP 700-4 Roadster

Mercedes-Benz CLA“

Kodėl jis „karštas“? Kompaktinis, keturduris kupė, prie kurio prisidėjo ir „Mercedes“ automobilių tobulinimo padalinys AMG. CLA klasės premjeros laukiama sausį Detroite, o pavasarį modelis pasieks automobilių centrus Europoje ir Šiaurės Amerikoje.
Mercedes-Benz CLA 250 Sport. mbforumas nuotr.

Bentley Continental GT Speed Convertible“

Kodėl jis „karštas“? „Continental GT Speed“ kupė – tai greičiausias „Bentley“ serijinis modelis istorijoje. Jis turi W12 6.0 l variklį su dviguba turbina, kuris pasiekia 625 AG (esant 6000 aps./min.) ir maksimalų 800 Nm sukimo momentą. Maksimalus automobilio greitis - 329 km/val., o įsibėgėjimas iki 100 km/val. užtrunka tik 4,2 sek. Identiškų charakteristikų galima tikėtis ir iš kabrioleto versijos.
Bentley Continental GT Speed

Audi R8“

Kodėl jis „karštas“? Automobilis komplektuojamas su V10 varikliu. Jis atrodo ramus, efektyvus, bet kartu ir valdingas bei savimi pasitikintis. Tai superautomobilis, tinkantis ir kasdienėms reikmėms. Kiekvienas kritikas myli šį automobilį.
Audi R8

Jaguar F-Type“

Kodėl jis „karštas“? Automobilis, pristatomas kaip legendinio „Jaguar E-Type“ įpėdinis. Galbūt tai ir kiek perdėta, bet „F-Type“ bus labai svarbus „Jaguar“ modelis siekiant konkuruoti su „Audi“, BMW ir „Mercedes“. naujasis „F-Type“ bus siūlomas su vienu iš trijų benzininių variklių. Galingiausiu pasirinkimu taps „F-Type V8 S“ su 5.0 l, 495 AG agregatu. Tai bus greičiausia versija, kuri iki 100 km/val. galės įsibėgėti per 4,3 sek., o maksimalus greitis sieks 300 km/val. „Jaguar F-Type“ bus parduodamas nuo metų vidurio.
Jaguar F-Type

„Audi S8“

Kodėl jis „karštas“? Didelis ir greitas. Vien tik LED žibintai, „Bang & Olufsen“ garso sistema, visos technologijos, kokių galite norėti, ir viskas aptraukta oda. 4.0 TFSI variklis išvysto 520 AG (esant 5800 aps./min.), o maksimalus 650 Nm sukimo momentas pasiekiamas esant 1700-5500 aps/min. Sportiškas 5,15 m ilgio sedanas sveria 1975 kg. Iki 100 km/val. jis gali įsibėgėti per 4,2 sek.
Audi S8

BMW 3 serijos „Touring“

Kodėl jis „karštas“? Galiausiai pasirodė praktiškas automobilis, kuris važiuoja geriausiai, kaip tik įmanoma universalui. Tai tinkama alternatyva svarstantiems apie SUV automobilio pirkimą.
BMW 3-serijos Touring

Cadillac ATS“

Kodėl jis „karštas“? Šis „Cadillac“ tikisi tapti lygiaverčiu varžovu BMW 3-serijai, „Mercedes-Benz“ C-klasei, „Audi A4“ bei „Lexus IS“. Dar svarbiau yra tai, kad po variklio gaubtu bus „Corvette“ naudotas V8 agregatas.
Cadillac ATS

Chevrolet Corvette“

Kodėl jis „karštas“? Tai turi būti geras automobilis – „General Motors“ žino, kad su šiuo modeliu turi padaryti viską, kas tik įmanoma geriausia, arba verčiau nieko nedaryti. 7 kartos „Corvette“ debiuto laukiama sausį Detroito automobilių parodoje (nuotraukoje - ankstesnis modelis).
Chevrolet Corvette ZR1 (2011 m.)
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)