Tarp šimto atvykusių motociklininkų – ir svečiai iš kaimyninės Lenkijos bei Latvijos. „Mūsų renginiai įgauna vis daugiau tarptautiškumo: ne tik patys dažniau braunamės į kaimynų lenktynių trasas, bet ir čia sulaukiame daugiau dalyvių iš užsienio šalių, lyginant su ankstesniais metais, – sako treniruotę organizuojančio sporto klubo „Coffee Racers“ prezidentas Adomas Dautartas. – Tai patvirtina augantį motociklininkų poreikį saugioms ir įdomioms treniruotėms. Džiaugiamės, kad auga ne tik naujų motociklininkų skaičius, bet ir tų, kurie supranta saugaus treniravimosi uždarose lenktynių trasose, o ne gatvėse, privalumus“.

„Apšilę“ treniruotėje, vakarop visi norintieji galės dalyvauti pirmosiose šių metų čempionato mėgėjams „Vrooam Oil Trophy 2014“ varžybose.

Šiandieninė vairavimo tobulinimo treniruotė yra pirmoji iš šiais metais sporto klubo „Coffee Racers“ organizuojamų treniruočių trijose Baltijos šalyse. Jos vyks Lietuvos „Nemuno žiede“, Latvijos Bikernieki trasoje ir Estijos „Auto24 ring“. Treniruočių metu dalyviai galės konsultuotis su sporto klubo instruktoriais. Visose trasose budės greitosios paglabos ekipažai, tvarką prižiūrės profesionalūs teisėjai.

Treniruotėse važiuojantys motociklai privalo būti techniškai tvarkingi, o vairuotojai – turėti vienos arba dviejų dalių odinę arba tekstilinę aprangą, šalmą, odines pirštines bei motociklininko batus. „Viliamės, kad tokia ekipiruotės praktika taps įprasta ir visiems važinėjantiems gatvėse, kadangi vis dar galima pamatyti motociklininkų, tikinčių, kad jie nekris“, – sako A. Dautartas.

Šiais metais sporto klubas „Coffee Racers“ pradeda organizuoti varžybas ne tik motociklininkams mėgėjams, besilankantiems treniruotėse Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, bet ir sportininkams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)