Čia „Jaguar“ pristato C-X17 koncepciją, kuri sufleruoja apie būsimą padidinto pravažumo modelį. Ši vizija taip pat yra pirmasis kompanijos bandymas parodyti naują „Jaguar“ gamybos filosofiją. Jos pagrindas – platformos iš aliuminio, pagal kurias bus kuriami visi šios markės modeliai. Kol kas ši platforma turi kodinį iQ[Al] pavadinimą.

Koncepcija C-X17 žymi ambicingiausios per visą „Jaguar“ istoriją modelių plėtros pradžią. Ši vizija leidžia pažvelgti, kaip ateityje atrodys kompaktiniai markės automobiliai, tarp kurių bus ir šis SUV visureigis.

C-X17 yra pirmasis iQ[Al] platformos modelis. Esamų modelių dizaino akcentus atkartojęs bei daugybę naujų bruožų atskleidęs visais ratais varomas C-X17 yra 4,72 m ilgio ir 1,65 m aukščio, t.y. apie 40 cm ilgesnis už „Range Rover Evoque“. Jo prošvaisa – 21,3 cm, o ratlankiai yra net 23 colių. Daugiau jokių C-X17 techninių detalių neatskleidžiama.

Jau žinoma, kad pirmasis pagal iQ[Al] platformą sukurtas serijinis „Jaguar“ modelis pasirodys 2015 m. Vis dėlto tai nebus SUV visureigis – juo taps mažiausias šios markės kompaktinis sedanas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)