Tai dar viena Q5 SUV pagrindu sukurta padidintos galios dyzelinė modifikacija, galia ir sportiškumu pranokstanti šiuo metu galingiausią „Audi SQ5 TDI“.

Naujojo „SQ5 TDI plus“ ratus suka dar galingesnis variklis. Padidinto įpurškimo slėgio 3 litrų darbinio tūrio dviejų turbinų V6 TDI variklis pasiekia 250 kW (340 AG) pajėgumą ir 700 Nm sukimo momentą. Tai yra 20 kW (27 AG) ir 50 Nm daugiau, nei jau įprastame „Audi SQ5 TDI“. Su šiuo varikliu naujasis modelis nuo 0 iki 100 km/val. įsibėgėja per 5,1 sek. ir pasiekia elektronika apribotą 250 km/val. greitį.

Tuo tarpu vidutinės sąnaudos pagal NEDC metodiką yra tik 6,6 l dyzelino, į aplinką išmetama 174 g CO2/km.

„Audi SQ5 TDI plus“ ratus suka „quattro“ visų ratų pavara, taip pat šiame modelyje pirmą kartą SUV šeimynoje pritaikytas galinės ašies sportinis diferencialas. Ant automobilio sumontuoti Įspūdingai atrodantys ir tik šiam modeliui skirti 5 stipinų, 21 colio matinės juodos spalvos aliuminio lydinio ratlankiai su 255/40 R21 padangomis.

Nuo įprasto modelio „Audi SQ5 TDI plus“ skiriasi ir matinės juodos spalvos paketu, kurį sudaro neblizgios juodos spalvos durelių rankenos, veidrodėlių korpusai, galinis aerodinaminis aptakas ir galinio bamperio difuzorius, taip pat keturi išmetimo sistemos atgaliai.

Planuojama, kad „Audi SQ5 TDI plus“ Lietuvoje kainuos maždaug 70 500 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)