Analitikai pažymi, kad prototipo išvaizda atkartoja anksčiau parodyto „Q80 Inspiration“ dizainą, taip pat pastebimos ir jau masinę produkciją pasiekusio „Q60“ bruožai.

Pristatydami automobilį „Infiniti“, kuri priklauso kitai Japonijos gamintojai „Nissan“, atstovai pažymėjo, kad jo dizainas kurtas remiantis trijuose kontinentuose (Londone, Pekine ir San Diege) dirbančių specialistų patirtimi ir atspindi skirtingas kultūras.

Koncepcinio visureigio ilgis siekia 4,6 metro, plotis – 1,9, aukštis – 1,65, o ratų bazė – net 2,8 metro, tad viduje turėtų nestigti erdvės.

Tarp pagrindinių privalumų įvardijama didelė visureigio prošvaisa (net 23 cm), vaizdo kameros vietoje šoninių veidrodėlių ir didelis panoraminis stogas. Koncepto interjere iš esmės atkartojamas „Q80 Inspiration“ salonas, su dideliu ekranu ir nupjautu vairaračiu.

Kol kas nepristatomi jokie naujoko varikliai. „Infiniti“ taip pat dar neskelbia, kada galėtų pasirodyti gamybai paruošta versija. Leidinys „Autocar“ pažymi, kad šis modelis greičiausiai užduos koncepcijos toną visiems būsimiems japonų markės visureigiams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)