„Paceman“ neabejotinai turėtų patikti visiems „Mini“, o ypač „Countryman“ gerbėjams, vertinantiems šio automobilio erdvumą bei proporcijas, tačiau norintiems dar daugiau sportiškumo“, - sako „Krasta Auto Vilnius“ direktorė Rasa Klimavičiūtė.

Dinamiškai nuožulni stogo linija ir siaurėjantis automobilio galas su integruotu oro aptaku sukuria sportišką įvaizdį. Naujojo „Mini“ sportinę dvasią pabrėžia ne tik jo dinamiškos linijos, bet ir varikliai bei pažeminta važiuoklė. „Paceman“ pirkėjams siūloma rinktis iš dviejų benzininių ir dviejų dyzelinių variklių, išvystančių nuo 112 AG iki 184 AG. Visi modeliai siūlomi su mechanine šešių laipsnių pavarų dėže, o kaip alternatyvą bus galima rinktis šešių laipsnių automatinę dėžę. „Cooper S Paceman“, „Cooper SD Paceman“ ir „Cooper D Paceman“ modelius pirkėjai galės rinktis su „ALL4“ keturių varomų ratų sistema.

Šio modelio kaina mūsų šalyje prasideda nuo 78 390 litų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)