Į Vilnių atvežtas XKR išsiskiria „Black Pack“ išorės apdailos paketu ir iš tiesų primena šuoliui pasirengusią didelę juodą katę. Tokį įspūdį sustiprina juodi 20 colių ratlankiai ir labai žemo profilio „Dunlop Sport Maxx“ padangos. Automobilio salonas stebina aukštos kokybės apdailos medžiagomis, sportiniams automobiliams nebūdingu komfortu ir britiška salono elegancija.

„XKR tuo pat metu yra ir rafinuotas anglų džentelmenas odinėmis pirštinaitėmis, ir pakvaišęs lenktynininkas, kurio gyslomis teka benzinas. Nors tokia derme patikėti sunku, „Jaguar“ inžinieriams ir dizaineriams tai padaryti kažkaip pavyko. Kaip teigė laikraščio „The Times“ apžvalgininkas Jasonas Dawe, palyginti su „Jaguar XKR“, vokiški sportiniai automobiliai atrodo bedvasiai tarsi politikai. Šis automobilis skirtas tikriems gurmanams, kurių net didelėse rinkose labai nedaug, o Lietuvoje tikriausiai tėra kelios dešimtys. Juolab džiaugiuosi, kad mes turime galimybių savo klientams pristatyti šį inžinerijos stebuklą“, - sako „Jaguar“ atstovo Lietuvoje „Inchcape Motors“ generalinis direktorius Donatas Stanionis.

„Jaguar XKR“ susidomėjusiųjų Vilniuje lauks iki Joninių. Jei pirkėjo neatsiras, automobilis grįš į „Inchcape“ saloną Helsinkyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją