Renginio metu visi automobiliai pretenduos į 10 nominacijų: Mis Amerika, Mis Vokietija, Mis Europa, Mis TSRS, Mis JDM, Mis Interjeras, Mis Variklio skyrius, Mis Klasika, Mis SportCar‘as, Mis 4×4. Viso renginio metu už labiausiai patikusius automobilius galės balsuoti renginio žiūrovai, o jų balsai bus susumuojami kartu su komisijos vertinimais, kuri vertins automobilius visos šventės metu.

Organizatoriai jau sulaukė beveik 200 dalyvių paraiškų. Nuo perdarytų „Honda Civic“ arba 3-ios serijos BMW iki „Porsche 911“ ar „Nissan Skyline GT-R“. Klaipėda nebūtų Klaipėda jeigu jos itin gausus BMW fanų būrys nebūtų taip sparčiai ir gausiai registravęsis. Beveik pusė registracijoje esančių automobilių – BMW markės, tad kiekybine prasme dabar jie realiausi pretendentai dėl Mis Vokietija ir Mis Europa titulo. Ar iki renginio pradžios atsiras kitų vokiškų ir europietiškų automobilių savininkų, kurie galėtų mesti jiems iššūkį? Organizatoriai prasitarė, kad klaipėdiečių taip mėgiamai markei gali mesti iššūkį kitų vokiškų automobilių desantas atvyksiantis iš sostinės, kurie sutvarkyti itin preciziškai ir turi dar naujovę Lietuvoje – orines važiuokles.

Klasikinių ir amerikietiškų automobilių mėgėjai taip pat turės kur paganyti akis. Nuo dar taip neseniai kasdien matytų „Lada“ automobilių iki seniausio ir naujausio „amerikietiškų raumenų“ klasikos vadinamo „Ford Mustang“ modelių. Japoniškų automobilių gerbėjai tikrai atras bent po vieną kultinį šios šalies gamintojo markės automobilį. Nuo retai besutinkamų Suzuki iki visos paletės sportinių „Toyota“ automobilių. Organizatoriai kviečia JDM mėgėjus aktyviau registruotis ir išlįsti į gatves ne tik naktį!

Organizatoriai taip pat džiaugiasi gausiu kabrioletų vairuotojų antplūdžiu. Šiuo metu jų jau yra beveik 20 ir turbūt jie vieni pirmųjų pagavo vasaros sezono atidarymo mintį. Juk kokia vasara prie jūros be kabrioleto?

Renginio tikslas nėra supriešinti automobilių markių vairuotojų ar būtinai kažką laimėti, šio renginio tikslas yra suburti įvairius automobilių klubus bei pavienius automanus, kurie vairuoja skirtingo laikotarpio automobilius ar atstovauja įvairioms automobilių puošybos sritims. Visus, norinčius dalyvauti renginyje su savo technika arba prekiauti auto/moto dalimis, prašoma registruotis portale start1.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją