Jo teigimu, tai nebus iš naujo perleistas „Coupe“ modelio automobilis, nes tokie automobiliai pasižymi labai trumpu susidomėjimo ciklu.

„Tokie automobiliai kaip „Audi TT“ sulaukia milžiniškos paklausos, kai tik pasirodo rinkoje, tačiau po kurio laiko paklausa greitai išblėsta, - sakė jis. – Reikia atsižvelgti ir į demografiją. Senojo „Coupe“ pirkėjai daugiau nenori šių automobilių“.

Gamintoja mano, kad naujas sportinis automobilis turi tapti pasauliniu modeliu.

Jo pagrindu galėtų tapti konceptualusis „PassoCorto“, kuris buvo sukurtas Italijoje ir šių metų pradžioje pristatytas autosalone Ženevoje. Šiame koncepte įrengti du turbininiai 1,6 l varikliai, kurių galia siekia 262 AG.

„Hyundai“ taip pat planuoja išleisti naują kompaktišką visureigį, kuris pasieks pirkėjus „per dvejus metus“. Gamintoja iki 2017 metų iš viso planuoja išleisti 22 naujus automobilių modelius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)