Naujasis automobilis P. Korėjoje pasirodys jau kitą mėnesį ir čia vadinsis „EQ900“.

Šia tema rašantys blogeriai jau dalijasi pastabomis, kad automobilis turi tiek „Audi“, tiek „Mercedes-Benz“, tiek net „Bentley“ didžiųjų sedanų bruožų.
"Genesis G90"

„G90“ bus pirmasis „Genesis“ oficialus modelis, gamintojo vadinamas „karūnos deimantu“, o iki 2020-ų metų jų pasirodys dar penki.

„i20“ apdovanotas Vokietijoje

„Hyundai“ taip pat pranešė, kad naujos kartos „i20“ modelis buvo apdovanotas žinomo Vokietijos žurnaloAuto Bild“ ir savaitraščio „Bild am Sonntag“ kasmetiniuose rinkimuose.

„Golden Steering Wheel 2015“ konkurse kompaktiškasis automobiliukas laimėjo „Skaitytojų pasirinkimas“ kategorijoje, pranokęs konkurentus „Škoda Fabia“ ir „Opel Karl“.
"Hyundai i20"

Anot įmonės, tai pirmasis „Golden Steering Wheel 2015“ apdovanojimas visoje „Hyundai“ gamoje. Apklausoje dalyvavo 425 tūkst. skaitytojų iš 20 Senojo žemyno šalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)