Į Kiniją artimiausiomis dienomis vykti neplanuojantys „Maserati“ gerbėjai Lietuvoje pasimatymą su naujuoju „Maserati Ghibli“ gali planuoti jau šią vasarą. Kaip teigia „Maserati“ prekės ženklo vadovas Lietuvoje Laurynas Jonušauskas, planuojama, jog naujasis sedanas mūsų šalį pasieks šių metų rugpjūtį.

„Labai laukiame šio modelio pasirodant Lietuvoje, nes norinčių jį pamatyti ir išbandyti tikrai netrūksta. Kad jis bus vertas dėmesio patvirtina ir tai, jog pats gamintojas sako, kad tai bus modelis, „Maserati“ leisiantis sužibėti kitomis spalvomis“, - sako L. Jonušauskas.

Gamintojų teigimu, lyginant su didesniu „Quattroporte“, naujasis „Ghibli“ pasižymės dar sportiškesniu charakteriu. Didžiausia naujiena variklių gamoje taps dyzelinis 3.0 l V6 agregatas su turbokompresoriumi. Tai bus pirmasis turbodyzelinis modelis visoje „Maserati“ istorijoje. Taip pat bus galima rinktis ir benzininį 3.0 l V6 410 AG variklį. Naujasis sedanas pirkėjams bus siūlomas su aštuonių pavarų automatine pavarų dėže ir pasirinktinai su galinių aba visų keturių varomų ratų sistema Q4.

„Maserati“ tikisi, kad „Ghibli“ sedano debiutas padės „Maserati“ įgyvendinti pagrindinį tikslą – metinius pardavimus padidinti iki 50 tūkst. automobilių.

Galingų sportinių automobilių gerbėjai Lietuvoje naująjį „Maserati Ghibli“, kurio kaina prasidės nuo 220 tūkst. litų, galės užsisakyti jau šį pavasarį duris atversiančiame pirmajame „Maserati“ salone Vilniuje. Praėjusiais metais teisė pirmą kartą šalyje atstovauti „Maserati” prekės ženklui suteikta įmonių grupei „Modus grupė“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)