Koncepcinio automobilio dizainas primena kito prototipo, praėjusią vasarą parodyto „Genesis Vision G“ kontūrus, o jau anksčiau panašias linijas galėjome išvysti praėjusių metų pabaigoje pristatyto kompanijos flagmano „Genesis G90“ pavidale.

„Genesis New York Concept“ prototipe sumontuota hibridinė jėgainė, kuri išvysto 245 AG galią. Ją sudaro dviejų litrų darbinio tūrio benzininis motoras, elektros variklis (duomenys nepateikiami), kurių galią galiniams ratams perduoda aštuonių laipsnių automatinė pavarų dėžė.

Prabangiame interjere panaudota natūrali ir versta oda, alkantara bei dekoratyviniai metalo intarpai. Salone sumontuotas net 21 colio skersmens ekranas, kuris sujungia valdymo skydelį su multimedijos displėjumi į vientisą sistemą. Multimedija valdoma per lietimui jautrų valdiklio plotą – panašiai, kaip nešiojamuose kompiuteriuose.

Gamintojas kol kas netikslina, kada šis modelis pasieks gamybinę versiją. Anksčiau buvo skelbta, kad tai turėtų įvykti jau kitais metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)