Ribotos serijos „RXH Limited Edition“ bus gaminamas vienos rudos „Calern“ spalvos. Gamintojų teigimu, jis išsiskiria gausia įranga, odine vidaus apdaila, elektra valdomų, šildomų ir atmintį turinčių sėdynių, aptrauktų dygsniuota „Alcantaros“ oda, taip pat išskirtine priekinio skydo apdaila.

Beraktė įlipimo ir užvedimo sistema, automatinis keturių zonų oro kondicionierius, Hi-Fi JBL garso įranga, ksenoniniai žibintai, motorizuotas bagažinės gaubtas, taip pat automobilio statymo jutikliai priekyje ir gale– tai yra standartinė šio automobilio įranga. Iš išorės išsiskiria lengvo lydinio 18 colių ratlankiai „Grand Angle“.

Kaip ir įprastas hibridinis visais ratais varomas „508 RXH“, ribotos serijos modelis bus komplektuojamas su „HYbrid4“ sistema, kuri jau anksčiau buvo pristatyta kartu su „Peugeot 3008 HYbrid4“ modeliu. Ši sistema, kurią sudaro dyzelinis 2.0 l variklis ir elektros motoras, išvysto 200 AG ir maksimalų 450 Nm sukimo momentą.

Teigiama, kad ribotos serijos modelio pirkėjai automobilį gaus anksčiu nei rinkoje debiutuos įprastas 508 RXH, kurio pardavimai turėtų prasidėti 2012 m. pavasarį.

Nuo antradienio „508 RXH Limited Edition“ serijos automobilius galima užsisakyti markės atstovybėse ir iš anksto rezervuoti internetu 12-oje Europos šalių (Austrijoje, Belgijoje, Ispanijoje, Italijoje, Jungtinėje Karalystėje, Liuksemburge, Nyderlanduose, Lenkijoje, Portugalijoje, Prancūzijoje, Šveicarijoje, Vokietijoje).

Prancūzijoje „RXH Limited Edition“ siūlomas už 48 950 eurų (169 tūkst. Lt).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją