Iš pradžių „Ford“ paskelbė, kad pagamins iš viso tik 500 legendinio GT naujos kartos automobilių ir sukūrė specialią svetainę internete, kurioje galėjo registruotis norintys užsakyti šį modelį. Registracijai pasibaigus paaiškėjo, kad į pusę tūkstančio mašinų pretenduoja 6506 asmenys.

Liepos pabaigoje gamintojai informavo laiminguosius, kurie buvo atrinkti tapti naujųjų GT savininkais. „Ford“ pabrėžė, kad didžioji jų dalis buvo lojalūs klientai – 87 procentai jų vairavo šios markės automobilį, o 69 procentai – ne ką kitą, o ankstesnės kartos GT.

Vis dėlto kompanija, matyt, nusprendė išnaudoti tokį superautomobilio populiarumą. Pranešama, jog pirmieji 250 modelių iš papildomos partijos vėl loterijos būdu atiteks tiems klientams, kurie jau dalyvavo pirmoje registracijoje. Likę automobiliai bus iš naujo siūlomi visiems tuo pačiu principu.

Virš 600 AG galią generuojančio „Ford GT“ kaina siekia apie 400 tūkst. eurų.

Beje, GT pirkėjams „Ford“ iškėlė įvairių sąlygų. Pavyzdžiui, jie raštiškai pasižada tik įsigiję neperparduoti automobilių tretiems asmenims, taip pat draudžiama GT saugoti muziejuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)