Populiariausias Europos mažų automobilių segmento modelis nuo šiol bus 110 mm ilgesnis, 50 mm platesnis, todėl ir salone – erdvesnis. Gamintojai žada, kad „Pandos“ gale patogiai įsitaisys trys keleiviai.

„Panda“ bus siūloma su dviejų cilindrų „TwinAir“ 0.9 l varikliu. Atmosferinė šio agregato versija išvystys 65 AG, o turbininė – 20 AG daugiau. Pirkėjai taip pat galės rinktis ir benzininį keturių cilindrų 1.2 l, 69 AG variantą, arba turbodyzelinį 1.3 l, 75 AG.

Naujoji „Fiat Panda“ bus parduodama nuo kitų metų pradžios. Iš pradžių pirkėjams bus siūloma tik priekiniais ratais varoma versija, nuo kitos vasaros bus galima rinktis ir modelį su visų varančiųjų ratų sistema.

„Fiat“ nusprendė naująją „Panda“ gaminti buvusioje „Alfa Romeo“ gamykloje netoli Neapolio. Dabartinis modelis nuo konvejerių rieda Lenkijoje.

Nuo 1980 m. siūlomos „Fiat Panda“ pardavimai jau pasiekė 6,5 mln. ribą. Gamintojai tikisi, kad naujos kartos „Pandos“ pardavimai per artimiausius 6 metus sieks apie 1,2 mln. vnt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją