Deja, bet šiuolaikiniams automobiliams turint vis mažesnio darbinio tūrio variklius neišvengiamai mažėja ir šiurpulį keliantis šešių ar aštuonių cilindrų variklių garsas.

Todėl BMW pradėjo siūlyti „M Performance“ išmetimo sistemą, kuri itin populiarių bavariškų dyzelinių automobilių variklių garsą padarytu gerokai sportiškesniu.

Vokiečių inžinieriai sukūrė specialų modulį išmetimo sistemoje, kuris imituoja benzininių variklių riaumojimą. Aprašyme teigiama, kad buvo sumontuotas specialus garsiakalbis su išvedimu, kuris iš išorės nėra pastebimas, bet iš esmės pakeičia automobilio išmetimo sistemos garsą.
Kadangi šis garsas yra sustiprintas elektronika, jį vairuotojas gali pasirinkti paspaudęs „Sport“ ir „Sport+“ režimų mygtukus. Sistema bus siūloma dyzeliniams 2, 3 ir 4 serijos BMW modeliams.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)