„Financial Times“ vertinimu, šio užsakymo vertė siekia 20 mln. JAV dolerių. 55-erių turtuolis prailgintos važiuoklės limuzinus naudos „Louis XIII“ viešbučio Macau svečių vežiojimui. „Rolls-Royce“ užsakytus automobilius planuoja pagaminti 2016 m.

Visi 30 limuzinų skirsis, nes jie bus gaminami pagal „Rolls-Royce Bespoke“ programą, kuri suteikia automobiliams išskirtinumo ir savininkams leidžia sukurti tokį modelį, kokio neturi niekas kitas pasaulyje.

S. Hungas taip pat atskleidė, kad tarp jo užsakytų automobilių bus ir du patys brangiausi „Rolls-Royce“ istorijoje. Gamintojai apie juos praneša tik tiek, kad limuzinų viduje ir išorėje bus auksu padengti akcentai.

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujo „Bugatti" modelio iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)