Tam tikrose šalyse, renkant serijų pavadinimus, į tai bus įtraukta ir markės interneto bendruomenė. Jos būrys feisbuke jau perkopė 3 mln. Ribą.

Anot gamintojo, konkurencingai įkainotos ribotų serijų versijos siūlys patrauklią išvaizdą ir padidintą kelionės komfortą. Tarp išorinių naujienų yra nauja kėbulo spalva („Tourmaline Brown“ ruda) ir nauji lengvo lydinio ratlankiai, specifinis žymėjimas ir kėbulo spalvos buferiai. Viduje esantiems keleiviams ir vairuotojui siūloma naudotis „Bluetooth“ ir USB jungtimis, elektriniais priekiniais langais ir centriniu užraktu.

Kaip ir visiems „Dacia“ automobiliams, šioms ribotos serijos versijoms suteikiama trejų metų arba 100000 kilometrų garantija.

Šios „Dacia“ ribotų serijų versijos bus parduodamos Austrijoje, Belgijoje, Kroatijoje, Čekijoje, Danijoje, Vokietijoje, Vengrijoje, Italijoje, Liuksemburge, Nyderlanduose, Lenkijoje, Portugalijoje, Slovakijoje, Slovėnijoje, Ispanijoje, Švedijoje, Šveicarijoje ir Jungtinėje Karalystėje.

Taip pat „Dacia“ praneša pasiūliusi automatizuotą „Easy-R“ transmisiją net tik ją suderinant su benzininiu „Dacia“ „TCe 90 Stop & Start“ varikliu. Dabar už tokią pačią kainą pirmoji „Dacia“ automatizuota transmisija „Logan“, „Sandero“, „Sandero Stepway“ ir „Logan MCV“ (priklausomai nuo rinkos) modeliuose gali būti derinama su dyzeliniu „dCi 90“ varikliu.

„Easy-R“ leidžia atsisakyti sankabos pedalo ir yra suderinta kasdienio važiavimo poreikiams, ypač – važiuojant eismo spūstyse ir apgyvendintose teritorijose. Pavaros jungiamos automatiškai ir tolygiai, o „šliaužimo“ funkcija, įjungiama atleidus stabdžio pedalą, yra ideali manevruojant arba pamažu riedant eismo spūstyse. Sistema taip pat sulaiko automobilį vietoje, palengvindama pajudėjimą įkalnėse.

Tarptautinė automobilių paroda Ženevoje duris lankytojams atvers kovo 3-13 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)