Abu šie modeliai sukurti ant prancūzų platformos EMP2.

Daug duomenų „Citroen“ kol kas nepateikia, žinoma tik tiek, kad modelio ilgis – 4,96 metro, o atstumas tarp ašių siekia 2,9 metro, tad viduje užtikrinama didelė erdvė. Salone taip pat gausu komforto įrangos, o už papildomą mokestį galima užsakyti ir apdailą su medžio elementais bei perforuotos odos sėdynes.

Kinams bus siūlomas 1,8 litro darbinio tūrio benzininis variklis, išvystantis 204 AG galią bei 280 Nm maksimalų sukimo momentą, kartu su 6 laipsnių automatine pavarų dėže. Vėliau bus pasiūlyta daugiau jėgainių.

Taip pat teigiama, kad vėliau „Citroen“ priklausanti prabangi markė DS pagamins savo automobilio „premium“ variantą, kuris vadinsis DS9.

Prekyba „Citroen C6“ prasidės rudenį. Kitąmet „Citroen“ kinams sukurs 250 km vienu įkrovimu galinti įveikti elektrinį „E-Elysee“ modelį.

Pernai Prancūzijos kompanija Kinijoje pardavė 300 tūkstančių automobilių arba ketvirtadalį visų pardavimų dalies.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)