Kitas „Chrysler Group“ priklausantis gamintojas „Dodge“ už JAV ribų atliks tik nišinės bendrovės vaidmenį, tad iš šios grupės vienintelis „Jeep“ liks tarptautiniu prekės ženklu.

Jau anksčiau skelbta, kad ateityje „Chrysler“ Europos rinkoje suvienys jėgas su „Lancia“, kuri priklauso „Fiat“ koncernui. Jau žinoma, kad kitos kartos „Chrysler 300C“ ir „Voyager“ bus parduodami kaip „Lancia“ automobiliai.

„Lancia“ taip pat pardavinės automobilį, sukurtą pagal kitos kartos „Sebring“ sedaną, kuris pakeis nuo 2006 m. nebegaminamą „Lybra“ modelį. „Lancia“ taip pat ateityje pagal „Chrysler“ platformą gamins naują krosouverį.

Kol kas nėra jokių žinių, kokia ateitis laukia „Chrysler“ markės atstovybių Europoje.

Šią savaitę „Chrysler Group“ pristatė ateinančio penkmečio verslo planą, kuriame numatyta, kad iki 2014 m. pusė „Chrysler“ markės automobilių bus gaminama pagal „Fiat“ modelių platformas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją