„Cadillac“ neseniai pristatė atnaujintą „Escalade“ versiją, pardavimai džiugina – panašu, kad šis gamintojo produktas sulaukė sėkmės. Šiuo metu minėtojo visureigio prabangios versijos „ESV Premium“ kaina šiek tiek nusileidžia „Bentayga“ ir siekia apie 95 tūkst. dolerių (84,44 tūkst. Eur). Tad „Cadillac“ vadovybė įsitikinusi: vienintelis teisingas kelias – būtent „Escalade“.

Vis dėlto „Cadillac“ konkrečiais pažadais dėl planų prabangių visureigių klausimu nesižarsto, o „Mercedes“ jaučiasi užtikrinčiau ir tikrai turi kuo sudominti potencialius pirkėjus.

„Automotive News“ rašo, kad „Mercedes-Benz“ gana drąsiai nusitaikė į itin prabangių visureigių segmentą, kuriame jau fiksuojami gamintojui palankūs augimo rezultatai. Nors konkretus sprendimas dar nepriimtas, „Mercedes“ užsimena, kad artimoje ateityje verta laukti „Maybach“ prekės ženklo augimo ir priduria galėsiantys pasiūlyti „Bentayga“ nenusileidžiantį konkurentą.

Atsižvelgiant į visas aplinkybes, galima teigti, kad bent jau kol kas nė viena bendrovė negali pasiūlyti nieko apčiuopiamo, tačiau, įvertinus kiekvieno gamintojo padėtį rinkoje – „Mercedes“ užtikrintai braunasi į prabangių visureigių rinką su 125 tūkst. dolerių kainuojančiais (111,11 tūkst. Eur) „GL-Glass“ ir „G-Wagon“ – galima teigti, kad šio Vokietijos prekių ženklo ambicijos nemenkos.

„Porsche“ su savo nauja „Cayenne GTS“ taip pat trypčioja prie 100 tūkst. dolerių (88,89 tūkst. Eur) klubo vartų. Svarbu nepamiršti, kad neilgai trukus savo koncepcinius modelius pristatys ir „Lamborghini“ bei „Rolls-Royce“. Ekspertai teigia nenustebsiantys, jeigu vieną dieną dėmesio vertą produktą prabangių SUV segmente pristatys ir BMW.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)