Naujasis 4 durų modelis kol kas turi projektinį pavadinimą NES (New Entry-level Sedan), tačiau jau netolimoje ateityje jis turėtų prisijungti prie serijinių modelių kaip vienas iš kelių planuojamų priekiu varomų BMW automobilių.

„NES projektas yra įtrauktas į mūsų augimo planus, – „Autoweek“ sakė neįvardijamas šaltinis. – Jis bus svarbus 1-serijos ramstis, ypač JAV ir Kinijoje, kur maži, prestižinio segmento sedanai tampa vis populiaresni“.

BMW nori 1-serijos sedano, kuris galėtų konkuruoti su „Audi A3“ ir „Mercedes-Benz“ CLA. Jis turėtų tapti pigiausiu šios markės 4 durų sedanu, kuriuo iki šiol yra 3-serijos atstovas. Manoma, kad šio modelio architektūra turėtų būti pristatyta jau šį lapkritį Los Andželo automobilių parodoje. Tiesa, ji bus „įvilkta“ į „Mini“ hečbeko rūbus.

Naujasis 1-serijos sedanas bus pristatytas 2017 m. kartu su trečios kartos 1-serijos hečbeku. Tuomet šis modelis taps varomas priekiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)