BMW M padalinio atstovų teigimu, naujasis automobilis bus sukurtas pagal 1-os serijos modelį ir turėtų pritraukti jaunesnio amžiaus pirkėjus. Būsimo automobilio konkurentu įvardijamas kitos kartos „Audi S3“, kainuosiantis nuo 32 tūkst. svarų sterlingų (122 tūkst. Lt).

„Suprantame, kad dabartinius mūsų klientus traukia didesni ir brangesni M modeliai, tokie kaip X5 ar X6. Todėl ieškome galimybių, kurios padėtų pritraukti naujų klientų, o mažesnis ir pigesnis modelis yra mūsų planuose“, – teigė neįvardijamas BMW M padalinio atstovas.

Šį sumanymą palaiko ir naujasis BMW M padalinio vadovas Kay'us Segleris, anksčiau dirigavęs „Mini“ markei.

„Autocar“ rašo, kad mažesnis už BMW M3 automobilis veikiausiai bus sukurtas pagal kitos kartos 135i modelį ir bus aprūpintas 330 AG išvystančiu 3.0 l varikliu su turbina. Spėjama, kad vokiečiai šį automobilį gali pakrikštyti M1 vardu, kuriuo buvo pavadintas prieš kelis dešimtmečius gamintas sportinis modelis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją