Antrąją vietą apklausoje užėmė Japonijos automobilių gamintoja „Honda“. Šios markės modelis „Civic“ pripažintas patikimiausiu automobiliu.

Už jo rikiuojasi BMW 3-ios serijos modelis, o trečią ir ketvirtą vietas užėmė „Hondos“ modeliai „Jazz“ ir „Accord“. Penktoje vietoje liko BMW 5-os serijos modelis.

BMW konkurentai iš Vokietijos – „Audi“ ir „Mercedes-Benz“ – gamintojų rikiuotėje užėmė atitinkamai trečią ir šeštą vietas.

„Tai viena didžiausių apklausų, siekiant išsiaiškinti patikimiausius automobilių gamintojus. Apklausa daroma šalyje, kur mašinoms tenka važinėja įvairiomis sąlygomis. Kad ir kokie būtų rezultatai, vien patekimas į šį patikimiausių gamintojų sąrašą jau yra didelis pasiekimas“, – sakė apklausą organizavusio žurnalo „Fleet News“ redaktorius Stephenas Briersas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją