Vokiečiai jau sausį pranešė M4 ir M3 modeliams paruošę specialų „Competition Package“ paketą, automobilius geriau pritaikantį lenktynėms. Naujoji „M4 Competition Sport“ versija pasižymi beveik tokia pačia įranga, tik be papildomų kėbulo modifikacijų. Tačiau ji turi šoninius ir galinį spoilerius, difuzorių, specialius veidrodėlius.

Čia montuojami ir anglies pluošto bei keramikos mišinio stabdžiai, kurie ne tik veikia efektyviau, bet ir sveria mažiau.

Trijų litrų darbinio tūrio šešių cilindrų variklis su dviem turbinom šiame automobilyje išvysto 450 AG galią.

Pažymima, kad skirtingai nuo lenktyninio „M4 GTS“, „Competition Sport“ versijoje yra galinės sėdynės ir nemontuojami saugos lankai. Be to, interjere nenaudojama alkantaros apdaila.

Įdomu tai, kad visi 60 automobilio egzempliorių bus parduodami tik Ispanijoje, kur „BMW M4 Competition Sport“ ir buvo pristatytas. Jo kaina – 132 tūkst. 900 eurų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)