Kelionės kemperiais turi gerbėjų visame pasaulyje, tad nieko keisto, kad tokių automobilių gamintojai rengia šių itin praktiškų automobilių-viešbučių parodas. Vienas tokių automobilių gamintojų lyderių – „Fiat“ kompanija, kuri šiais metais pristatė išskirtinį „Fiat Ducato 4x4 Expedition“ modelį. Tiesa, kol kas šis automobilis tik koncepcinis, bet niekada negali žinoti, kada jis bus pradėtas gaminti pagal užsakymą. Tiesa, panašu, kad kainuotų jis išties nemažai.

Šio automobilio, kurio ratus suka turbodyzelinis „Multijet“ 2,3 l/150 AG variklis, platformai panaudota prailginta „Ducati Camper“ automobilio bazė. Kuri be to turi padidintą prošvaisą ir visų varančiųjų ratų sistemą su bekelei skirtomis padangomis. Todėl tokiu automobiliu galima privažiuoti net ir ten, kur įprastu kemperiu pasiekti stovyklavietę būtų tik neįgyvendinama svajonė. O jei kelias link numatytos poilsio vietos būtų visai prastas, dėl viso pikto buvo sumontuota gervė – žinoma, ji pravers tik tada jei bus ją už ko kabinti.

Na, o pravėrus automobilio duris pasitinka aukščiausios klasės viešbučio prabanga ir komfortas su visa įmanoma įranga. Čia sumontuoti patogūs baldai poilsiui po kelionės, virtuvės įranga pasimėgauti vietos gerybėmis ir pramoginė įranga su televizoriais puikiai praleisti laiką jei lauke, pavyzdžiui, siaučia audra. Ir jei tik nepaves automobilio techninės įrangos dalis, tokia mašina būtų vienas malonumas leistis į kelionę aplink pasaulį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)