Pranešime teigiama, kad įvairios smulkios išvaizdos detalės leis atskirti šio krosoverio modifikacijas, kurių dabar yra keturios: „Design“, „Sport“, „S line“ bei „S line competition“. Pastarosios trys turės daugiau agresyvesnių eksterjero elementų: pavyzdžiui, didesnes oro paėmimo angas („Sport“) ar specialias groteles šiose angose („S line“).

„S line competition“ iš esmės turės visus išsiskiriančius „S line“ išorės dizaino elementus (oro paėmimo angų apvadai, ratų arkos, veidrodėlių korpusai, galinis oro aptakas ir kita), tik jie dar bus nudažyti blizgia juoda spalva.

Šioje Q3 versijoje taip pat bus montuojamos sportinės oda trauktos sėdynės, važiavimo režimų sistema „Audi drive select“ bei naujo dizaino 19 colių skersmens ratlankiai. „Audi“ pabrėžia, kad šios modifikacijos visureigis bus siūlomas su bet kuriuo iš Q3 gamos variklių, kurie išlieka nepakitę.

Padailinti miesto visureigiai prekybos salonus pasieks dar šį rudenį. Vokietijoje jų kaina tebeprasidės nuo 30 tūkst. 100 eurų, o naujosios „S line competition“ modifikacijos kaina prasidės ties 33 tūkst. 50 eurų atžyma.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)