Audi“ spaudos tarnyba paviešino pagrindines Frankfurto automobilių parodos naujienas. Pagrindiniai akcentai bus skiriami „Audi Sport“ lenktyninių technologijoms, „Quattro“ visų ratų pavaros privalumams, „Audi Technologies“ padalinio diegiamoms jau serijinėms arba labai artimos ateities naujovėms ir „Audi ultra“ aplinkai draugiškų technologijų taikymui.

Visų šių ekspozicijų demonstraciniai plotai bus išdėstyti ratu, o centre esančioje erdvėje puikuosis reprezentacinis šių metų „Audi“ gamintojų kūrinys – sportiškiausias naujausios kartos vidutinės klasės „Audi A4“.

Šįkart bemaž keturių tūkstančių kvadratinių metrų ploto „Audi“ paviljonas iškils centrinėje Agoros aikštėje. Įrengdami jį statybininkai nuties daugiau kaip 200 kilometrų bendro ilgio kabelių ir laidų, instaliuos maždaug 700 kv. m LED ekranų.

Iš viso čia bus eksponuojami 33 automobiliai. Kurdami Frankfurto autosalono „Audi“ paviljono koncepciją, kompanijos dizaineriai bendradarbiauja su „Schmidhuber+Partner GbR“ ir „Mutabor Design GmbH“ architektūros ir dizaino studijomis.

2011 ir 2013 metais Frankfurto autosalonuose „Audi“ paviljonai buvo sukurti išimtinai bendrovės projektuotojų pajėgomis. Jie susilaukė sėkmės ir lankytojų dėmesio. Prieš dvejus metus gamintojų paviljoną aplankė per 800000 žiūrovų, o architektūra buvo teigiamai įvertinta specialistų ir apdovanota „Golden Nail“ prizu.

Šiemet paviljono kūrėjai žada dar daugiau įdomybių: visą ekspoziciją juosiantį pažintinį taką, važiavimo su „quattro“ visų ratų pavara žiemos sąlygomis privalumus atskleisiantį ledo kambarį, lazerinių žibintų ir „Audi virtual cockpit“ elektroninio prietaisų skydo holografinę vizualizaciją, besisukančias automobilių ekspozicines platformas.

Netradicinius eksponavimo sprendimus gamintojas pasitelks ir demonstruodamas tiek ekspozicijos centre pristatomą „Audi A4“, tiek šioje parodoje debiutuosiantį „Audi e-tron quattro“ koncepcinį SUV automobilį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)