Nors „Audi“ neatskleidžia, kiek toks automobilis galėtų kainuoti, bet kompanijos plėtros vadovas Ulrichas Hackenburgas tvirtina, kad potencialūs pirkėjai turėtų būti turtingi.

„Mes galvojame apie arabų rinkas, taip pat ir kitus regionus. Rusija atrodo labai susidomėjusi. Šis modelis turėtų būti skirtas daug pinigų turintiems klientams“, – sako jis.

Šią koncepciją „Audi“ užsakymu pagamino kita „Volkswagen“ grupės kompanija „Lamborghini“, o dizainą kūrė „Italdesign Giugiaro“.

U. Hackenburgas atskleidė, kad jeigu šis modelis bus gaminamas, jis naudos tą pačią platformą, kaip ir „Lamborghini“ modeliai.

„Audi Nanuk quattro“ pavadinta koncepcija turi 5.0 l, V10 dyzelinį 544 AG variklį, kurio maksimalus sukimo momentas siekia 1000 Nm, ir iki 100 km/val. gali įsibėgėti per 3,8 sek. Palyginimui, „Ferrari FF“ tą patį gali padaryti per 3,7 sek. U. Hackenburgo teigimu, Artimųjų Rytų rinkoms šis agregatas galėtų būti pakeistas į V10 benzininį.

1900 kg sveriantis padidinto pravažumo modelis gali skrieti maksimaliu 305 km/val. greičiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)