2016 m. „Subaru XV“ atnaujintas tiek išorės, tiek ir vidaus dizainas. Automobilio eksterjeras pelnė tikslinės grupės pripažinimą, todėl išoriniai pakeitimai yra kuklūs.

Tačiau automobilio salonas yra atnaujintas iš esmės. Erdviame salone dabar naudojamos kokybiškesnės ir gražesnės išvaizdos medžiagos, didesnis dėmesys skiriamas detalėms. Automobilyje įtaisyta patrauklaus dizaino multimedijos įranga – pramogų sistema su 7 colių skersmens jutikliniu ekranu gali priimti tiek įprastus, tiek ir skaitmeninius radijo signalus ir yra suderinama su visais šiuolaikiniais išmaniaisiais įrenginiais.

Žymiai mažesnis tapo automobilio triukšmo lygis. Mažiau girdimas kelio, vėjo ir variklio skleidžiamas triukšmas. Pakeista ir važiuoklė – dabar ji mažesnė ir, kaip pažymi gamintojas, beveik nepastebimai „išlygina“ kelio nelygimus bei duobes.

Atnaujintame XV modelyje, kaip ir kituose tikruose „Subaru“ automobiliuose yra simetrinė keturių varomųjų ratų pavara, unikalūs „Boxer“ varikliai bei trejų metų nemokama priežiūra.

Svarbu ir tai, kad atnaujintas modelis netapo brangesnis. Kaip ir anksčiau, „Subaru XV“ kainos prasideda nuo 19 tūkst. 900 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)