Remiantis „Honda“ skaičiavimais, 2012 metų modelio „Insight“ CO2 emisija sudaro 96 g/km, iki šiol buvo 101 arba 105 g/km (priklausomai nuo įrangos versijos). Degalų sąnaudos ir tarša sumažėjo patobulinus automobilio aerodinamiką ir transmisiją.

Degalų sunaudojama mažiau dar ir todėl, kad buvo sumažinta variklio trintis, įrengta nuosekliai perduodamų transmisijų (CVT, Continuous Variable Transmission) sistema bei patobulintas oro kondicionavimo principas, panaudojant naują šalto oro kaupimo sistemą. Kokios bus „Insight“ vidutinės sąnaudos kol kas neskelbiama.

Atnaujintas „Insight“ modelio išorės dizainas pasižymės ir kitokiomis priekinėmis variklio grotelėmis. Gamintojų teigimu, taip pat buvo pagerintas galinio vaizdo matomumas, salono medžiagų kokybė, o patobulinus variklio ir pakabos konstrukciją esą važiavimas tapo patogesnis.

Daugiau informacijos apie atnaujintą „Honda Insight“ bus paskelbta Frankfurte.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją