Nuo 1994 iki 2007 metų „Ford“ kompanijai priklausęs britų prabangių automobilių gamintojas „Aston Martin“ dairosi naujų partnerių. Kaip praneša „Bloomberg“, šiuo metu vyksta derybos tarp „Daimler AG“ koncerno, gaminančio „Mercedes-Benz“ markės automobilius ir dviejų pagrindinių „Aston Martin“ akcininkų. Tai italų „Investindustrial Advisers SpA“ ir Katare registruota „Investment Dar Co.“ kompanija.

Kol kas pasirašyta tik bendradarbiavimo sutartis, tačiau daugiau sprendimų nėra patvirtinta. Greičiausiai į „Aston Martin“ bus pradėti montuoti Štutgarte gaminami „Mercedes“ varikliai – šiuo metu į britų superautomobilius montuojami „Ford“ gamykloje Kelne surenkami V8 ir V12 motorai. Taip pat busimi „Aston Martin“ modeliai gali turėti tą pačia, kaip ir „Mercedes-Benz SLS“ platformą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)