Gamintojų teigimu, bene daugiausiai dėmesio „Alfa Romeo“ stende turėtų susilaukti išvaizdą šiek tiek pakeitęs koncepcinis „Alfa Romeo 4C Concept“ modelis. Parodos lankytojai galės įvertinti jo naują sidabrinę „Fluid Metal“ spalvą, dar geriau pabrėžiančią originalias ir aptakias kėbulo linijas. Galiniais ratais varomas dvivietis kupė turėtų būti parduodamas nuo 2013 m.

Šiam koncepciniam modeliui parodos stende taip pat kompaniją palaikys dizaino ir technologiniais sprendimais papildyti „Alfa Romeo Giulietta“ modeliai. „Alfa Romeo Giulietta“ bus pristatyta su 170 AG 1.4 TB MultiAir varikliu ir automatine „Alfa TCT“ pavarų dėže.Vidutinės šio automobilio degalų sąnaudos sieks 5,2 l/100 km, o CO2 emisija – 121 g/km. „Alfa TCT“ pavarų transmisiją taip pat bus galima rinktis ir su 170 AG 2.0 JTDM agregatu.

Gamintojai vien šia naujove neapsiribojo – Frankfurte taip pat bus pristatyti dar du „Giulietta“ modeliai: raudona „Rosso Competizione“ „Giulietta Quadrifoglio Verde“ su benzininiu 1.8 l, 235 AG varikliu ir pilkos „Grigio Magnesio“ spalvos „Giulietta Distinctive“ su dyzeliniu 170 AG 2.0 JTDM varikliu ir visa saugumo bei pramogine įranga.

„Alfa Romeo“ stende taip pat bus galima pamatyti ir atsinaujinusį bei labiausiai technologijomis savo segmente „apsirūpinusį“ „Alfa Romeo MiTo“. Siekiant didesnio efektyvumo ir patogumo, visose standartinėse komplektacijose bus įdiegta „Start&Stop“ funkcija, o galingiausiuose varikliuose (135 AG arba 170 AG 1.4 „MultiAir“ bei 120 AG 1.6 JTDm) įmontuota visiškai nauja „Alfa Adaptive Suspension“ pakaba.

Be šių technologinių naujovių, taip pat bus siūlomas ir didesnis „Alfa Romeo MiTo“ išorės ir vidaus spalvų pasirinkimas, daugiau papildomų išorės dizaino detalių.

„Alfa Romeo MiTo“ savo gerbėjus taip pat pamalonins 85 AG „TwinAir Turbo“ varikliu. Parodoje sportinio mažylio gerbėjai taip pat galės įvertinti ir atnaujintą „MiTo Quadrifoglio Verde“ 170 AG 1.4 MultiAir Turbo su „Alfa Adaptive Suspension“ technologija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją