Pranešime spaudai rašoma, kad įgaliotoji šios markės atstovė Baltijos šalyse UAB „Autobrava“ parodoje buvo viena iš nedaugelio ne sunkiąją žemės ūkio techniką atstovaujančių bendrovių.

Teigiama, kad viena iš komercinių automobilių rinkos lyderių, „Autobrava“, „AgroBalt 2012“ parodos lankytojus su komerciniais „Fiat“ automobilių modeliais supažindino siekdama palengvinti žemės ūkio ir kitų bendrovių veiklą bei prisidėti prie įmonių transporto kaštų taupymo.

„Komercinius „Fiat“ automobilius parodoje „AgroBalt“ pristatėme pirmąsyk, nes jaučiame pastaruoju metu augantį susidomėjimą komerciniais automobiliais ir poreikį su jais susipažinti iš arčiau. Taigi, džiaugiamės galėdami žemės ūkio ir kitų bendrovių atstovams pasiūlyti jų poreikius geriausiai atitinkančias transporto priemones, pelniusias pasaulinį pripažinimą, bei prisidėti prie efektyvesnės įmonių veiklos“, – tvirtina Linas Paulauskas, UAB „Autobrava“ direktorius.

Šių metų parodoje „AgroBalt“ buvo pristatyti trys komerciniai „Fiat“ automobilių modeliai – „Fiat Doblo Combi Maxi“, „Fiat Doblo Cargo Maxi“ ir „Fiat Ducato“, pasižymintys dideliu talpumu ir krova, aukšta kokybe ir ekonomiškumu.

Pernai Hanoveryje (Vokietija) vykusioje prestižinėje sunkvežimių ir komercinės paskirties tarptautinėje automobilių parodoje „Fiat Doblo“ buvo išrinktas geriausiu 2011 m. lengvuoju komerciniu automobiliu.

Pranešama, kad „Autobrava“ pernai Lietuvoje išlaikė absoliutaus lyderio pozicijas komercinių automobilių srityje - per pirmus keturis šių metų mėnesius jau pardavė 22 „Fiat Doblo“ ir 36 „Fiat Ducato“ modelius arba 14 automobilių daugiau nei praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu.

19-tąjį kartą organizuotoje tarptautinėje žemės ūkio ir maisto pramonės parodoje „AgroBalt 2012“ dalyvavo 35 atstovai iš 10 užsienio šalių (Didžiosios Britanijos, Vokietijos, Italijos, Kinijos, Latvijos, Estijos, Vengrijos, Rumunijos, Lenkijos, Moldovos). Parodos organizatoriai – Žemės ūkio ministerija.

UAB „Autobrava” yra įgaliotoji „Alfa Romeo” ir „Fiat“ atstovė Baltijos šalyse bei „Jeep“ atstovė Lietuvoje ir Latvijoje. Įmonė užsiima prekyba naujais „Fiat“, „Fiat Professional“, „Alfa Romeo“ ir „Jeep“ automobiliais, šių bei „Chrysler“ ir „Dodge“ automobilių remontu bei prekyba atsarginėmis dalimis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)