Vilniečiai ir miesto svečiai galės iš arčiau pamatyti, ką savo laboratorijose ir gamyklose nuveikė automobilių inžinieriai, dizaineriai bei konstruktoriai ir įvertinti jų darbo vaisius – naujausius 2014 metų modelius. „TopGear“ karavano startą paskelbs ir dalyvius pasveikins Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas. Be to, meras pats bandys atspėti, kuris automobilis pelnys geriausiojo titulą ir ant jo užklijuos Vilniaus miesto ženklą.

Spalio 4 d. ryte, apauti „Michelin“ padangomis, visi rinkimuose dalyvaujantys automobiliai iš sostinės pajudės į Marijampolę. 10.00 – 16.00 val. „TopGear“ dalyvaus miesto šventėje J. Basanavičiaus aikštėje, čia taip pat bus surengta automobilių paroda, o 14.00 val. Tartu mokslo centro „AHHAA“ atstovai rodys įspūdingus eksperimentus ir triukus. Nuo 16.00 val. UAB „Bendida“ naftos produktų saugojimo ir pilstymo terminale vyks ekologiškiausio automobilio rinkimai.

Spalio 5 d., papildę benzino ir dyzelino atsargas „Lukoil“ degalinėje, iš Marijampolės „TopGear Apdovanojimų 2015“ dalyviai išvyks į Rumšiškes, kur 12.00 val. Lietuvos liaudies buities muziejuje rinks „Kiekvieno cento vertą“ modelį. Į šią nominaciją nepretenduojantys sportiniai automobiliai važiuos į Panevėžį ir 13.00 val. susirungs ekstremalaus vairavimo mokymo centro bandymų trasoje. 18.00 val. Panevėžio centre, Laisvės aikštėje vyks automobilių paroda ir „AHHAA“ mokslo centro pasirodymas.

Iš Panevėžio spalio 3 d. „TopGear“ patrauks į Latviją ir Estiją. Šios šalies sostinėje Taline „TopGear Apdovanojimų 2015“ maratonas finišuos spalio 9 d.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)