Toks visiškai naujas „mažylis“, pravažiavęs vos 10 kilometrų, buvo atsitiktinai aptiktas Piotrovo Tribunolo mieste Lenkijoje. Interneto aukcione už jį jau siūloma 75 tūkst. zlotų (61,7 tūkst. Lt), rašo dienraštis „Gazeta Wyborcza“.

Automobilį garaže aptiko mirusio šeimininko turto paveldėtojas. Kaip manoma, jis buvo nupirktas 1979 metais Lodzėje. Tačiau niekada nebuvo įregistruotas, o atvežtas į Piotrovo Tribunolo miestą, kur pridengtas kilimu buvo pastatytas į garažą. Čia jis prastovėjo 34 metus ir galbūt dar būtų stovėjęs, jeigu nebūtų miręs jo šeimininkas, kuris neturėjo artimųjų ir todėl niekas apie mašiną nežinojo. Mirusio žmogaus turto paveldėtojas atsitiktinai ją aptiko garaže. Mašina atrodė tarsi ką tik nuriedėjusi nuo konvejerio. Jo sėdynės buvo apdengtos apsauginiu plastiku, o spidometras rodė skaičių 10.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)