Dėl šios priežasties vyrai 3GR finišo liniją kirto 24 sekundėmis lėčiau nei nugalėję svečiai iš Švedijos Pontusas Tidemanas su Jonu Andressonu, todėl bendroje įskaitoje smuktelėjo į trečią vietą. Ralio lyderiais tapo suomių Kalle Rovanpera ir Risto Pietilainen duetas.

Martynas Samsonas ir Mindaugas Varža (D. Kibirkščio nuotr.)

Iš lenktynių po penktadienio vakaro kovų pasitraukė greitai važiavęs Giedrius Notkus. Antrajame GR jo automobilis nuslydo į kelkraštį ir kliudęs vandens pralaidą stipriai apgadino automobilio pakabą.

Dar liūdniau toje pat vietoje reikalai susiklostė V. Tamoliūno ir R. Jatulio ekipažui. Jų „Peugeot“ buvo „išspjautas“ iš trajektorijos į šalikelę ir vertėsi taip, kad vyrams prireikė medikų pagalbos.

Griovyje pabuvojęs Deivido Jociaus automobilis rimtų apgadinimų išvengė, tačiau dėl prarasto laiko iškrito iš kovos dėl vietos ant nugalėtojų podiumo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)