Trečiąją Lietuvos virtualių žiedinių lenktynių „Neste Dream 2 Drive“ čempionato savaitę simuliatoriaus kėdę išbandė beveik 350 entuziastų, tačiau didžiausia kova vyko tarp TOP16 esančių lenktynininkų. Jie treniravosi ir stengėsi išspausti viską iš savo 3 bandymų. Tai akivaizdu, nes tarp jų yra tik du lenktynininkai neįveikę iki tol etaloniniu laikyto 1 minutės ir 45 sekundžių barjero.

Verdančias aistras puikiai iliustravo kaunietis Andrius Šliumba (1:45.229), kuris buvo laikomas vienu iš lyderių, tada buvo nublokštas į 7 poziciją, o šiuo metu pagaliau prasiskynė kelią iki antros vietos. Už jo nugaros liko praėjusios savaitės greičiausias lenktynininkas Dominikas Bačilo (1:45.233) iš Vilniaus.

Vis dėlto didžiausią akibrokštą lyderiams pateikė klaipėdietis R. Galdikas. Jis ne tik peržengė iki šiol nepasiekiamą 1 minutės ir 45 sekundžių ribą, tačiau nuo artimiausių varžovų atsiplėšė beveik puse sekundės (1:44.802).

Jums skaitant šį straipsnį prasidėjo paskutinioji Lietuvos virtualių žiedinių lenktynių „Neste Dream 2 Drive“ čempionato atrankos savaitė. Artėja laikas, kai čempionatas iš virtualios trasos persikels į tikras lenktynes. Gegužės 13 dieną vyksiančių „Autoplius.lt Fast Lap“ lenktynių metu bus ne tik pristatytas „Neste Dream 2 Drive“ komandos automobilis, tačiau bus paskelbti greičiausi 16 lenktynininkų, kurie kovos dėl vietos „Fast Lap“ etape.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją